PSYCH-K ®

Deze krachtige methode helpt je om belemmerende overtuigingen en stress aan te pakken.
Het grootste gedeelte van ons gedrag is onbewust, naar schatting zeker zo’n 95%. We worden in ons dagelijkse leven dus eigenlijk voortdurend gestuurd door onbewuste processen. Vaak werkt dat prima, maar belemmerende overtuigingen, oude stress-patronen en onverwerkte traumatische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat we onszelf soms ook (onbewust) in de weg zitten of niet handelen op de manier die we graag zouden willen.
Bewust weten we vaak wat we willen en weten we zelfs dat overtuigingen zoals : ‘ik ben niet goed genoeg’ niet waar zijn. En toch kunnen dit soort overtuigingen onbewust toch steeds grip op ons krijgen, zonder dat we met ons bewuste brein precies begrijpen hoe.

Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ons lichaam kan ons veel vertellen over wat zich in ons onderbewuste afspeelt. PSYCH-K® is een methode die hier gebruik van maakt en kan helpen om die onbewuste en soms ongrijpbare patronen die ons in de weg zitten, te transformeren. Het is een snelle en laagdrempelige methode waarmee oude, negatieve overtuigingen worden aangepast naar wat nu ondersteunend is voor jou.
Heb je last van angst- of stressklachten, een onverwerkte herinnering, fobie, trauma, een hardnekkig patroon of zit jou iets in de weg? En sta je open voor een unieke manier om daarmee aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak via mijn website en zie ik je graag op één van de locaties waar ik werkzaam ben.
PYCH-K is altijd een onderdeel van een homeopathische behandeling.

 

Disclaimer

Het PSYCH-K® proces is strikt beperkt tot het wijzigen van overtuigingen. Het doel is om de natuurlijke zelfgenezingsprocessen van de geest/het lichaam te activeren. Niet om gebruikelijke medische behandeling en medische zorg door gekwalificeerde artsen te vervangen.
Het PSYCH-K® proces is niet ontworpen om medische aandoeningen te diagnosticeren. Evenmin is PSYCH-K®ontworpen voor het behandelen en/of genezen van een ziekte, lichamelijke handicap, medisch probleem of geestesziekte, of deze nu chronisch of acuut is. PSYCH-K®is geen vervanging voor passende medische zorg of professionele geestelijke gezondheidszorg. PSYCH-K® is geen medisch advies en mag ook niet als zodanig worden behandeld. De Myrddin Corporation en het PSYCH-K® Center International, samen met de Facilitator, wijzen uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid af en zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, letsel of aansprakelijkheid die wordt geleden als gevolg van uw vertrouwen op PSYCH-K® processen voor het inschakelen van de natuurlijke zelfgenezende reactie van de geest/het lichaam.
Voor meer informatie ga je naar de site van PSYCH-K Nederland.
PSYCH-K is altijd een onderdeel van de homeopathische behandeling.