Contact & Tarieven

Stuur mij een bericht

KVK 75250241
AGB code behandelaar 90107494
AGB code praktijk 90066643
Connie van der Post
De Eik Contact
Praktijkadres Katwijk:
Zeehos – beweegwijzer
Zeehosplein 37, 2225 JN
De praktijk vindt u tegenover de lift op de begane vloer.
Praktijkadres Zoeterwoude:
Salon Jij & Ik
Ambachtsherenweg 27, 2381 VK
U vindt de ingang van deze praktijk aan de achterzijde. U bereikt deze ingang via de Burgemeester Brandtstraat. Aan de rechterzijde ziet u een poort wanneer u deze inloopt ziet u al snel de nieuwe ingang. In de Burgemeester Brandtstraat is voldoende parkeergelegenheid.
Praktijkadres Noordwijkerhout:
Fit met Zorg
Walserij 68, 2211 SL
De  praktijk heeft een zij-ingang, maar omdat daar een sportvloer ligt, graag de hoofdingang gebruiken.

Tarieven Homeopathiepraktijk De Eik 2024

  • De prijzen zijn inclusief de uitwerking na het consult, het homeopathische middel en eventuele tussentijdse ondersteuning zoals een email of een kort telefoongesprek.
  • Annuleren of verzetten kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Als de afzegging binnen 24 uur voor de afspraak plaatsvindt, dan worden de kosten van het consult in rekening gebracht.
  • Een online consult, is ook een mogelijkheid. Neem dan contact met mij op.
Eerste consult
90 minuten
€ 125,-
Vervolgconsult
60 minuten
€ 95,-
Spoedconsult30 minuten
€ 45,-
Opsturen herhaalrecept-€ 25,-
Kennismakingsconsult15 minuten
Gratis
Beroepsvereniging NVKH

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, een beroepsvereniging van Klassiek Homeopaten in Nederland. De NVKH is ondergebracht bij de koepelorganisatie RBCZ. Alle bij de vereniging aangesloten homeopaten zijn getoetst door de registratiecommissie. Er zijn opleidingseisen die aan hoge kwaliteitseisen dienen te voldoen.
Vergoeding zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de klassieke homeopathische behandeling. Homeopathische consulten vallen onder de aanvullende verzekering en worden daarom niet verrekend met je eigen risico. Alle homeopaten die bij de NVKH zijn aangesloten staan in het register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (www.rbcz.nu). Dit register garandeert en controleert de kwaliteit van de aangesloten behandelaars.
Klachtenregeling

Wanneer je een klacht hebt, laat het me weten. Ik zal mijn best doen samen met jou tot een oplossing te komen. In mijn praktijk zijn folders van de geschillencommissie Zorggeschil aanwezig. Komen we er niet uit, dan kun je je klacht bespreken met een klachtenfunctionaris van Zorggeschil. Dit is een onafhankelijke geschillencommissie, de Stichting Zorggeschil, Postbus 24018, 3502 MA Utrecht. www.zorggeschil.nl
Klik hier voor de klachtenregeling NVKH